Annonce
Ærø

Ærø er nede på fire coronatilfælde: Vi skal dog stadig passe på hinanden

Onsdag var smittetallet for corona på fem på Ærø. Torsdag er det på fire.
Annonce

Ærø: Onsdag den 14. oktober var der fem, som var konstateret smittet med corona på Ærø. Men den seneste opdatering fra Statens Serums Institut viser, at tallet for tilfælde af smittede torsdag er kommet ned på fire.

Det skyldes, at tabellen viser smittede inden for de seneste syv dage, og at én af disse nu ikke længere hører under den tidsgrænse. Det fortæller kommunaldirektør i Ærø Kommune, Allan Krogh Filtenborg.

- Det jo sådan, at vi har to familier på øen, som er ramt af coronavirus, og nu er der gået en uge, og så er en af dem faldet ud af den registrering, fortæller han og tilføjer, at kommunen stadig har fuld fokus på de to familier.

Kommunaldirektøren priser sig dog lykkelig over, at antallet af smittede ikke er steget, men lykken kan hurtigt vende, fortæller han.

- Det er vigtigt, at vi fortsat er opmærksomme. Rundt omkring i Europa ser vi, hvordan antallet af smittede stiger, så vi skal holde fast i retningslinjerne, og vi kan ikke bare læne os tilbage, siger Allen Krogh Filtenborg og tilføjer:

- Et eksempel er, at de på Samsø har været smittefri i en uges tid, men nu har de igen én, der er smittet. Det kan køre frem og tilbage, fastslår kommunaldirektøren./limai

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Teknik- og Miljødirektør: Det er ikke kommunens ansvar at skaffe vand til borgere i Lebymark

Annonce