Annonce
Svendborg

Årsag til eksplosion fundet: Huset blev sprængt i luften med sprængstof

En 60-årig mand afgik ved døden og en 55-årige kvinde blev skadet, der der onsdag formiddag skete en eksplosion på Græskæmnervej i Svendborg. Foto: Michael Bager
Huset på Græskæmnervej 17 blev formodentlig sprængt i luften med en eller anden form for sprængstof, oplyser politiet. Den afdøde, som blev fundet i huset, er ligeledes blevet identificeret. Det drejer sig om en 60-årig mand, som boede i huset.

Svendborg: Det er højst sandsynlig en eller anden form for sprængstof, der er årsag til eksplosionen på Græskæmnervej 17 onsdag formiddag.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har også identificeret den person, som blev fundet død i huset. Der er tale om husets ejer, en 60-årig mand. Mandens pårørende er underrettet.

Annonce

Politiet undersøger fortsat, om der ligger en kriminel handling bag eksplosionen, eller om der er tale om en enkeltstående ulykkelig hændelse, fremgår det af pressemeddelelsen.

Efterforskningen har desuden udelukket, at naturgas skulle være årsag til eksplosionen.

Husets nu afdøde ejer har været medlem af hjemmeværnet, bekræfter Hjemmeværnskommandoen overfor faa.dk.

Manden forlod hjemmeværnet i december 2015, udtaler hjemmeværnets pressetjeneste, som ikke har yderligere kommentarer til sagen, mens politiets efterforskning er i gang.

En 55-årig kvinde befandt sig i huset, da eksplosionen skete. Hun slap med overfladiske skrammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce