Annoncørbetalt indhold

Årets julegaveidé til dine medarbejdere

Mangler du også at få styr på medarbejder julegaven? Og kunne du i år tænke dig at give dine medarbejdere en god og anderledes julehilsen? Så kan en tandforsikring måske være løsningen.

Fyldte chokolader, julekurve og vingaver. En firma julegave er en hyggelig tradition og en god måde at afslutte året på. Men hvorfor ikke vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem og værdsætter deres arbejdsindsats med en anderledes julegave?

I stedet for en kedelig julekurv med delikatesser, der hurtigt er spist, så kunne du overveje at give dine medarbejdere en tandforsikring, som de i stedet har glæde af hver dag - hele livet.

Derfor er en medarbejder tandforsikring en god ide

Med en tandforsikring behøver dine medarbejdere nemlig ikke længere at bekymre sig om store tandlægeregninger. De kan få udført den optimale behandling på det rigtige tidspunkt - uden at det påvirker deres privatøkonomi.

Dine medarbejdere kan forsikre deres tænder mod slid og ælde og få dækket alle former for skader på tænderne, og forsikringen giver 70% refusion.

Men det er ikke kun dine medarbejder, der har glæde af en tandforsikring. Ved at sikre dine medarbejdere en god tandsundhed og dermed bedre trivsel, får du mere tilfredse medarbejdere og er med til at reducere medarbejdernes fravær ved tandlægebesøg med op til 30%. Og samtidigt øger du virksomhedens CSR-værdier.

Hvad der er sparet, er tjent

Som virksomhed har du fuld fradragsret for forsikringspræmien, og dine medarbejdere bliver ikke beskattet af præmien, hvis forsikringen gives som en julegave. Og til forskel fra mange andre typer forsikringer er en tandforsikring den eneste forsikring (bortset fra en livsforsikring), som dine medarbejderne med garanti får brug for.

Ingen går nemlig gennem livet uden på et eller andet tidspunkt at få problemer med tænderne. Derfor er en tandforsikring den perfekte måde at sikre sine medarbejdere en hjælpende økonomisk hånd, således at man altid har råd til den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt uden at det påvirker privatøkonomien. Endvidere vil en tandforsikring lavet som en virksomhedsordning kunne hjælpe til fra dag ét på stort set alle behandlingsbehov dine medarbejdere måtte have, uden at kigge på deres historik. Et tilskud fra din tandforsikring er skattefrit, hvilket betyder, at denne gave har stor værdi for medarbejderne, når de skal betale deres tandlægeregninger.

Hvem er Dansk Tandforsikring?

Vi er et forsikringsselskab, der har specialiseret os i at tilbyde tandforsikringer, som dækker de reelle omkostninger til optimal tandbehandling. Vi er ejet af Renaissance Health Service Corporation, der administrerer og håndterer mere end 13 mio. amerikaneres dental insurance program og udbetaler mere end 17 mia. kr. årligt.

Læs mere om medarbejderforsikringer på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 46 47 eller kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere eller tegne en forsikring.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.