Annonce
Sport

Åresunde fødder i OB-opgøret i Haderslev

Færgeruten Assens-Aarøsund blev nedlagt 1972 , da den nye Lillebæltsbro gjorde det mindre rentabelt at skære et hjørne af Danmark på vej mod det store tyske land.

I Aarøsund lever de åbenbart ikke længere af færgefart, men har andre sysler - for eksempel med at ordne andres fødder. Anderledes kan man ikke tolke reklameskiltet "Årøsunde fødder", som man må have haft en PR-kyndig til at udfærdige lige ved den ene udskiftningsboks.

-----

For allerede i 1554 besluttede Kong Christian 3., at der skulle ligge et sejlskib i Aarøsund eller i Assens, så man hurtigt kunne få bragt post over. Årøsund Havns ideelle beliggenhed tæt ved sundets dybe vand men beskyttet af øen ses også af, at Kong Christian 4. i slutningen af 1500-tallet ville bygge et skib i Haderslev – men Haderslev Fjord var sandet til, så skibet blev i stedet bygget i Årøsund. Assens-Årøsund-færgen blev lukket i 1972. Det havde ellers været en smutvej til Haderslev.

Annonce

----

Odense Sport & Events sponsorsælger og tidligere OB-Superligaspiller Sune Heilbo er som familien generelt en ivrig golfspiller. I tirsdags lavede han hole-in-one på Odense Eventyr Golf på Nord 1. på banen.

----

Dagens fynske islær hos sønderjyderne  var målmandstræner Toivo Vadum, Julius Eskesen, Anders K. Jacobsen og Patrick Banggaard. Men også Marc dal Hende er vel blevet en slags fynbo efter at have købt Kenneth Emil Petersens hus i Odense. Den tidligere OB-anfører er blevet tv-ekspert og flyttet til Aalborg.

------

Det store samtaleemne var naturligvis den tidligere sportsdirektør Hans Jørgen Haysens skæbne. Nu har AGF trukket sig fra aftalen om, at Haysen skal være ny sportsredaktør. Ifølge medier er det en MeeToo-sag, der har fået aarhusianerne til at trække følehornene til sig. Det har Haysen ikke selv bekræftet.

----

"Den jeg elsker, elsker jeg" drønede uanfægtet ud over Sydbank Park med Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Thomas Helmig, der jo også går til fodbold som stor AGF-fan.

------

Der er i det hele taget turbulens i Haderslev for tiden. Således stod der på klubbens egen twitterkonto før kampstart ganske lakonisk: "Haji Wright er udeladt til truppen mod OB efter en episode ved onsdagens træning."

----------------

Brøndby-Randers blev spillet efter printavisens slutning, men referatet kan læses på fyens.dk eller faa.dk. Resultatet er ikke uden betydning for OB.

-----

Jo tak. Ringrider-pølsen var ikke omfattet af restriktioner og den blev fortæret i god tid før kampstart af de få pressefolk, der havde fundet vej til det meget fredelige Sydbank Park.

-----

Gad vide, hvornår OB's 18-årige Robin Østrøm får sit navn på ryggen af sin fine trøje med nummer 43?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Annonce