Annonce
Faaborg-Midtfyn

Åbning af Falsetten vakte glæde hos de unge

I baren kan man købe Falsettens plakat, hvis man har lyst til at hjælpe foreningen. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
Både unge og ældre i Faaborg strømmede til reception, da Falsetten åbnede sine døre igen - denne gang i nye lokaler. Avisen var med for at høre, hvorfor de var mødt op.

Faaborg: Der var ingen sure miner, da Falsetten slog dørene op, og inviterede både unge og ældre til åbningsreception.

- Jeg kommer fra Langeland, og der er der ingenting, som det her. Der er brug for, at der er steder til unge, som det her, ude i de små byer, siger Maja Møller-Knudsen. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
- Jeg er her for mit barnebarn, der sidder i Falsettens bestyrelse, og jeg synes, at det er godt, at de unge har et sted for dem selv, som de har ansvaret for, og som de selv har kunnet gøre til deres eget, siger Grethe Boby Nielsen. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen.
- Det er bare fedt, at der er noget til de unge, som det her. Det er der ikke mange steder, der har, siger Niels Schaldemose (tv). Lucca Melander (th). Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen.
- Når man har ansvaret for et sted som det her, så åbner det en hel masse muligheder. Man må selv bestemme, hvordan det skal se ud, hvor høj musik man skal spille, og hvordan det skal udbredes, og derfor får man også et større tilhørsforhold til stedet, siger Jonathan Søndergaard (th). Noah Kriwat (tv). Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce