Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du de billige lån

De fleste der er på udkig efter et lån er formentlig også på udkig efter det bedste og billigste lån. Billige lån på nettet er efterhånden blevet særdeles attraktive og giver en stor del af danskerne mulighed for at opfylde sine drømme. Og endda uden at det behøver at koste en formue. Men hvordan finder du frem til de billige lån?

Hvad karakteriserer et billigt lån?

Et billigt lån er ofte et hurtigt lån, hvilket i høj grad gør denne type lån attraktive blandt forbrugere. Derudover har et billigt lån som oftest en lav rente og ÅOP, hvilket er hovedårsagen til at lånet bliver billigere sammenlignet med andre lån.

Nogle lån er sågar rente- og gebyrfrie i en afgrænset periode. Det gælder ofte hvis du er ny kunde - og i sådanne tilfælde tilbyder låneudbyderen dig 30 dage hvor du ikke skal betale renter eller gebyr af dit lån. Du skal dog være opmærksom på at du efter de 30 dage skal betale renter som normalt.

Forbered dig inden du låner penge

Det kan være svært at finde rundt i junglen af online lån, hvorfor det er vigtigt at du forbereder dig godt inden du vælger et lån. På den måde bliver det langt nemmere at finde frem til de billige lån på markedet. En måde hvorpå du kan forberede dig, er ved at bruge en sammenligningstjeneste for online lån samt at kende til vigtige begreber.

Sammenlign lånene på markedet

Med en sammenligningstjeneste for online lån bliver det nemt at søge efter og få overblik over de adskillige lån på markedet. På sammenligningstjenesten finder du en liste med en lang række lån hvorfra du kan frasortere de lån som ikke passer til din økonomi og dine krav til et lån.

Ved at kunne tage udgangspunkt i listen af lån er en stor del af det indledende arbejde allerede gjort for dig, og du slipper for at skulle navigere mellem låneudbydernes egne websites.

Kend til vigtige begreber

Når du sammenligner lånene er det vigtigt at du tager udgangspunkt i vigtige begreber, som har indflydelse på prisen på dit lån. Disse vil vi kort præsentere nedenfor.

Løbetid og rente

Du skal som det første være opmærksom på at lånets løbetid dækker over den tid du skal bruge til at betale lånet tilbage og at det naturligvis hænger sammen med lånets rente.

Normalt vil et større lån have en lavere rente, da løbetiden som regel er lang. Det kan umiddelbart få lånet til at synes billigere grundet den lave rente, men du skal være opmærksom på at renterne bliver pålagt lånet i løbet af hele løbetiden. Derfor kan du ende med at betale flere penge på et sådant lån end et lån med en højere rente og kortere løbetid.

Månedlig tilbagebetaling

Vær sikker på hvor mange penge du har overskud i økonomien til at betale hver måned, inden du bestemmer dit månedlige afbetalingsbeløb. Hvis du sætter dit månedlige afdrag for højt, kan du risikere ikke at have råd til at betale lånets udgifter, hvilket resulterer i ekstra gebyrer og rykkere.

I en sådan situation vil lånet dermed ikke længere være et billigt lån.

Hvor stort et beløb har du behov for at låne?

Når du er på udkig efter de billige lånemuligheder er det vigtigt at du forinden har godt styr på din egen økonomi. Du skal først og fremmest beslutte dig for hvor mange penge du reelt har behov for og gerne vil låne. I den forbindelse er det vigtigt at du har godt styr på hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

Det er vigtigt at kende dit rådighedsbeløb, så du hurtigt kan få et overblik over hvor stort et beløb du kan afbetale på lånet hver måned.

Måden hvorpå du finder frem til dit rådighedsbeløb er ved at opstille et realistisk budget. Sørg for at beløbene i dit budget er så præcise som muligt og fratræk da dine udgifter fra din indtægt. Når du har et tal på hvor mange penge du kan afbetale månedligt, har du også et realistisk udgangspunkt når du begynder at sammenligne lånetilbuddene.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.