Annoncørbetalt indhold

Find den bedste topmadras i test

Dette indhold er sponsoreret

Har du lige investeret i en seng i topkvalitet og mangler et topmadras til at fuldende din nattesøvn, så læs med her, hvor du finder informationer om to topmadrasser, der er bedst i test. Topmadrassen fuldender din seng og er med til at gøre, at du kommer til at sove godt. Du kan finde et hav af topmadrasser, i forskellige materialer og tykkelser, så selvom det kan synes som en simpelt opgave at finde en topmadras, så er det vigtigt at det rigtige valg træffes, så du får en god søvn. Selvom sengen er det altafgørende, så er det altså stadig vigtigt at vælge sig den rette topmadras til sin seng.

Latex topmadras sikrer længere levetid

En topmadras medvirker til at din krop får den støtte, som den har brug for. Samtidig er den med til at forebygge problemer med ryggen og sikrer, at du sover dybere. Derudover fungerer også som en beskyttelse af sengen, så selve boxmadrassen ikke beskadiges af den fugt du afgiver i løbet af natten. Hvis dette trænger ned i madrassen, lagrer det sig nemlig der, og mindsker madrassens levetid. Topmadrassen vil derimod tage imod det meste af fugten og forlænge madrassens levetid. Topmadrasser bliver derfor fremstillet i materialer, der er så ventilerende og åndbare som muligt. Latex topmadrasser er den type topmadras der er mest ventilerende, mens topmadrasser i memoryskum skabes med et betræk, der er åndbart. Dette medvirker også til at topmadrassen lettere kan komme af med fugten.

Mayan Pulse Latex topmadras

Mayan Pulse Latex topmadrassen er kåret som bedst i test topmadras, fordi den er skabt på en måde, kaldet SonoCare, der betyder at den er støbt i et stykke og dermed har en ensartet overflade. Det gør den til en unik topmadras og dermed den bedste topmadras i vores topmadras test. Dette er både afgørende i forhold til, at du får et højt komfortniveau og at madrassen er stærkere og mere åndbar. Som tidligere nævnt er det meget vigtigt at din topmadras er åndbar, da det er den der tager imod størstedelen af den fugt, som du afgiver i løbet af natten.

Åndbar betyder nemlig at den kan slippe af med fugten igen, hvilket er altafgørende for topmadrassens levetid. Ydermere bliver topmadrassen åndbar af det betræk i FSC-certificerede træfibre, der er rundt om den, hvilket gør det endnu nemmere for fugten at forsvinde fra topmadrassen igen, sammenlignet med andre materialer.

Allergivenligt valg

Endvidere er denne topmadras også et allergivenligt valg. Topmadrassen har nemlig en kerne af 100% naturlatex, hvilket betyder at den antibakterielle egenskaber, der gør det svært for støvmider at leve i madrassen. Dette gør også topmadrassen dyrere, men den er til gengæld alle pengene værd, da den både er med til at sikre dig en god nattesøvn samt et godt sovemiljø og en længere levetid.

Topmadrassen fås også i størrelser, der er særligt velegnet til elevationssenge, fordi den deler sig på midten - dette kaldes også en split topmadras. Dette betyder at din partner kan justere sin side af sengen, uden at det går ud over din sengekomfort.

Norland Luxus Latex topmadras

Er du derimod på udkig efter en topmadras i høj kvalitet, men som samtidig ikke har en så høj pris, så er denne topmadras et godt bud for dig. Den er ti centimeter tyk og fremstillet af latex, der har en god og ventilerende effekt, hvilket medfører at topmadrassen hjælper dig med at opretholde den rette temperatur hele natten. Derudover har latexen også antibakterielle evner, så du får en ren og allergivenlig topmadras, der garanterer dig et sundt og rart sovemiljø i flere år. Forskellen på denne topmadras, og Mayan Pulse, er at Norland Luxus ikke er fremstillet efter SonoCare metoden, som Mayan Pulse er. SonoCare metoden er som sagt den metode, der sørger for en helt fantastisk komfort, når du ligger på madrassen.

Betræk i bambus

Denne topmadras er fremstillet med et betræk af bambus, hvilket både er et miljøvenligt valg, da bambus vokser meget hurtigt, og det derfor ikke kræver lige så mange ressourcer at fremstille. Samtidig er bambus et åndbart og svedtransporterende materiale, der hjælper din topmadras med at afvikle fugten på bedst mulig vis. Ydermere er topmadrassen OEKO Tex 100 certificeret, hvilket betyder, at der ikke er brugt kemikalier til fremstilling af madrassen, hvilket medfører et renere og mere naturligt sovemiljø.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.